GINSMAGNING

Med Iben Diamant

​Torsdag den 8. marts 2018

Tiden hvor en Gin & Tonic bare var et tilfældigt miks af gin og kedelig tonic er for længst forbi. Gin er in! Det ved gin-blogger og forfatter Iben Diamant alt om. Hun lægger vejen forbi Hellerup og giver en guidet tur igennem enebær-eliksirens forunderlige verden. Smagningen koncentreres om Beefeater, Monkey 47 og Plymouth gin.  Aftenen byder på en perlerække af forskellig gin (6 i alt) og gin-stilarter. Få tips og inspiration til at opgradere din Gin & Tonic fra long-drink til cocktail. Der er lagt op til en aften, hvor gin-glæden er i fokus og alle der har lyst, kan være med.

Dato: Torsdag den 8. marts kl. 19

Sted: La Banca, Strandvejen 213, 2900 Hellerup

Pris pr. person kr. 200,-

Køb billet på Billetto.dk eller i Rotundens Kundeservice

Smageprogram

Beefeater Dry Gin

Beefeater er den eneste premium gin der stadig destilleres i London, nemlig på det traditionsrige destilleri i Kennington på Themsens sydlige bred.

Beefeater 24

Tilføjelsen af japansk sencha te, kinesisk grøn te og grapefrugt gør Beefeater 24 unik.  En gin der er ekstremt velegnet i en Gin og Tonic

Plymouth Gin

Plymouth Gin er en levende legende. Den blev udviklet tilbage i 1793 som verdens første spiritus med betegnelsen "Dry Gin", og er den eneste engelske gin, hvis geografiske oprindelse er beskyttet af EU.

Plymouth Navy Strength

Med en alkoholprocent på 57% bliver aromaerne forstærket, dog uden at det går ud over den elegante karakter som Plymouth Gin er verdensberømt for.

Plymouth Sloe Gin

En engelsk klassiker der med sin bløde smag traditionelt drikkes varm eller nydes ren med isterninger.

Monkey 47

Schwarzwald Dry Gin. Ginnen er destilleret på 47 forskellige urter, der generelt set ikke er traditionelle gin ingredienser. F.eks. benyttes der tyttebær fra det lokale område i Schwarzwald

​Instagram

​Facebook

​Rotunden - MENY · Strandvejen 64 · 2900 Hellerup · Telefon 41 90 90 52​ · 045110.adm@meny.dk 

Åbningstider

Mandag - Fredag kl. 9-20

Lørdag kl. 8-18

Søndag kl. 9-18

Bodenhoff's Bageri åbner hver dag kl. 7

​ Posthusets åbningstider: Mandag-Fredag 10-17:30 Lørdag 10-13 Søndag lukket.

Det er muligt at afhente pakker i butikkens alm åbningstid ved henvendelse i Kundeservice.​