Smell the cheese…

Osteafdelingen har over 300 oste i udvalg. Fra bløde italienske gorgonzolaer til faste finske emmentalers. Vi henter oste hjem fra alle de store osteproducerende lande samt særlige ostetyper som vi kun finder i små partier.

Vi fremstiller egne varer, fra hjemmesyltede abrikoser til cream cheese med pesto. Og hos os blander du selv oliven fra hele Middelhavsområdet. 


Når du skal finde et sted, som kan levere til dit næste arrangement eller bare til et lækkert middagsbord med nogle venner, så lad det være os, der klarer arbejdet for dig.

Måske har du engang smagt en helt fantastisk ost i udlandet, men har haft svært ved at finde den herhjemme - bare kom med navnet eller etiketten, så finder vi osten til dig.

Vi prøver altid de nye oste, så vi ved hvordan de smager, for kendskabet og for hyggens skyld. Vi vejleder dig hvis du er i tvivl, men du smager selvfølgelig selv inden din næse bestemmer sig…

Osteafdelingen direkte 41 90 90 42
045110.dli@superbest.dk

Thomas Fridlund: Det skifter selvfølgelig engang imellem, men lige nu er det en Applewood cheddar. Den har en distinkt røgsmag og konsistensen er porøs. Jeg kan godt lide, at den er alsidig. Jeg bruger den til min burger eller til en let bitter salat eller sliced til når mine venner kommer forbi.

​Smiley   

​Rotunden - SuperBest · Strandvejen 64 · 2900 Hellerup · Telefon 41 90 90 52 · 045110.adm@superbest.dk

Åbningstider: Mandag-Fredag 09-20 · Lørdag 08-18 · Søndag 09-18