Wine & Dine…

Vi er en af landets største vinbutikker med vine fra 16 lande. Vores udvalg af 1000 vine og andre velsmagende dråber går ikke kun i bredden, men også i dybden.

Vi har smagninger næsten hver weekend i afdelingen, hvor importøren eller producenten præsenterer vinene. Herudover afholder vi flere gange om året vores Vin Kup Weekend, som udelukkende er kvalitetsvine til specialpriser.

Vores faglighed er ikke kun til stede i butikken i åbningstiden, men også ud af huset. Hvad enten det er en privat fest eller et stort firmaevent, så nedkøler vi vinen til den rigtige temperatur – og supplerer med vinglas, hvis I selv mangler.

Mangler du en bestemt vin, så ring og spørg om vi kan skaffe den hjem. For når du er kunde hos os, så vil du finde ud af, at det meste kan lade sig gøre. Vi bringer selvfølgelig selv vinen ud i hele hovedstadsområdet.

Københavns største udvalg af tyske kvalitetsvine

Vinafdelingen direkte 41 90 90 43

045110.vin@superbest.dk

​Firmaevent med Rotunden? Bestil din næste vinsmagning hos os. Vælg selv et tema for smagningen eller lad os finde et spændende udvalg - med et lækkert tapasbord.

​Smiley   

​Rotunden - SuperBest · Strandvejen 64 · 2900 Hellerup · Telefon 41 90 90 52 · 045110.adm@superbest.dk

Åbningstider: Mandag-Fredag 09-20 · Lørdag 08-18 · Søndag 09-18