Vin

2.200 vine fra hele verden i Rotunden

Rotunden Vin er en af landets største vinbutikker. Vores store sortiment er sammensat af vine som vi selv importerer, vine vi får via vores store netværk og i samarbejde med 35 af landets bedste vin-importører. Derfor kan vi tilbyde et særdeles bredt udvalg af vine fra hele verden.

Vi er passionerede og smager på alle vine der kommer på hylden. Et team med fire dedikerede vinfolk med tilsammen 70 års professionel erfaring, er en styrke der kommer vores kunder til gode​.

Mangler du en bestemt vin, så ring og spørg om vi kan skaffe den hjem. For når du er kunde hos os, så vil du finde ud af, at det meste kan lade sig gøre. 

Vinafdelingen tlf. 41 90 90 43

Mail 045110.vin@meny.dk

Vi holder ofte vinsmagninger i Rotunden. 

Smagninger offentliggøres på vores Facebook side her.

Rotunden Vinklub​

​Vi vil gerne dele vores passion for vin med jer der også ​har interesse for vin. Derfor har vi lavet Rotunden Vinklub. Som medlem af vinklubben modtager du ca. hver 3. uge en nyhedsmail med informationer om vinsmagninger, gode tilbud, producentbesøg og andet vi finder relevant for vinentusiaster. Det er gratis at blive medlem af vinklubben og du kan til enhver tid udmelde dig igen.

Tilmeld dig til vinklubben via linket her.

logo sort

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Adresse

MENY Rotunden - Hellerup Foodmarket

​​Strandvejen 64A

DK 2900 Hellerup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 39 45 11 00

E-mail: 045110@meny.dk

​​

Åbningstider

Mandag - Fredag

09.00 - 20.00

Lørdag og søndag

09.00 - 18.00​