Vin

Vi er en af landets største vinbutikker med vine fra hele verden. Vores udvalg af over 2000 vine og andre velsmagende dråber går ikke kun i bredden, men også i dybden. 

Hos os finder du blandt andet landets største udvalg af tyske kvalitetsvine.

Vi har smagninger hver weekend i afdelingen, hvor importøren eller producenten præsenterer vinene. Herudover afholder vi flere gange om året winemakers dinner med udvalgte vinhuse samt Vin Festival. 

Vores faglighed er ikke kun til stede i butikken i åbningstiden, men også ud af huset. Hvad enten det er en privat fest eller et stort firmaevent, så nedkøler vi vinen til den rigtige temperatur – og supplerer med vinglas, hvis I selv mangler.

Mangler du en bestemt vin, så ring og spørg om vi kan skaffe den hjem. For når du er kunde hos os, så vil du finde ud af, at det meste kan lade sig gøre. Vi bringer selvfølgelig selv vinen ud i hele hovedstadsområdet.

Vinafdelingen tlf. 41 90 90 43

Mail 045110.vin@meny.dk

​Rotunden Vinklub​

Vi vil gerne dele vores passion for vin med jer der også ​har interesse for vin. Derfor har vi lavet Rotunden Vinklub. Som medlem af vinklubben modtager du ca. hver 3. uge en nyhedsmail med informationer om vinsmagninger, gode tilbud, producentbesøg og andet vi finder relevant for vinentusiaster. Det er gratis at blive medlem af vinklubben og du kan til enhver tid udmelde dig igen.

Tilmeld dig til vinklubben via linket her.  

Du kan også tilmelde dig ved henvendelse i vinafdelingen.

​Instagram

​Facebook

​Rotunden - MENY · Strandvejen 64 · 2900 Hellerup · Telefon 3945 1100​ · 045110.adm@meny.dk 

Åbningstider

Mandag - Fredag kl. 09.00-20:00

Lørdag og søndag kl. 09:00-18:00

Bodenhoff Bageri har åbent  hver dag fra kl. 7

​ Posthusets åbningstider: Mandag-Fredag 9-19 Lørdag 9-18 Søndag lukket.

Det er muligt at afhente pakker om søndagen ved henvendelse i Kundeservice